Tailor-made masterclasses

Jan-Willem deelt zijn kennis en enthousiasme over wijnen graag met iedereen. Dit doet hij niet middels standaard wijnproeverijen maar via unieke en op maat-gemaakte masterclasses.

Is er iets te vieren, zakelijk of privé en wilt u uw klanten, personeel of familieleden een bijzondere dag of moment schenken? Jan-Willem zijn masterclasses zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde wijnliefhebber en kunnen in het teken staan van elk gewenst thema. Afhankelijk van de wensen geeft hij globale uitleg of richt hij zich bijvoorbeeld op een specifieke druif of bepaalde wijn-spijscombinaties.

De masterclass kan ook een bepaald onderwerp als rode draad hebben. Dit hoeft niet per se een wijn gerelateerd onderwerp te zijn. De kernwaarden van uw bedrijf kunnen het onderwerp zijn, of een thema waar u die betreffende periode aandacht aan wilt besteden. Zoals bijvoorbeeld: klantvriendelijkheid, duurzaamheid of gedrevenheid. Jan-Willem zorgt dat deze onderwerpen worden gespiegeld aan wijn zodat er een interactieve koppeling ontstaat met het desbetreffende onderwerp.

Ook voor verjaardagen of privébijeenkomsten is het mogelijk om een op maat gemaakte masterclass te geven. Dit kan bijvoorbeeld in het teken staan van een land of een specifiek onderwerp zoals: hoe kies ik een wijn uit in een supermarkt?

Regelmatig wordt Jan-Willem gevraagd als spreker bij exclusieve bijeenkomsten. Met onderwerpen als “help een wijnkaart-wat te kiezen!” of “welk glaswerk- welke wijn?” deelt Jan-Willem op een ongedwongen en verfrissende manier zijn kennis.

Jan-Willem zorgt voor wijnkennis met plezier!