Meer weten over wijn

Als wijnliefhebber altijd al meer van wijn willen weten? Of als professional graag de volgende stap willen maken in de wereld van de wijn? Jan-Willem kan je daar op diverse manieren bij helpen.

WTOL-Academy

Sinds dit jaar is Jan-Willem de samenwerking aangegaan met de WTOL-Academy en de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). De SVH heeft als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. De WTOL-Academy verzorgt voor SVH alle wijnopleidingen voor zowel professionals als particulieren die meer over wijn willen weten.

Jan-Willem wordt docent en het gezicht van de SVH4 Vinoloog opleiding aan de WTOL-Academy. Samen met SVH Meesterkok Robert Kranenborg en een groep van andere top docenten zal Jan-Willem de lessen verzorgen van het hoogste opleidingsniveau van de WTOL Academy. Een goede vooropleiding voor dit niveau zijn de SVH2 Basis of SVH3 gevorderd die je zowel op vaste lesdagen en diverse locatie kan volgen maar ook als zelfstudie online.

Wil jij hierover meer weten? Kijk dan op www.wtol-academy.nl

Docent bij je thuis

Ben je opzoek naar kennis over een specifieke land, regio, streek of jaartallen? Of met een clubje medeliefhebbers een echt de diepte in? Dan kan Jan-Willem je ook daar bij helpen. In overleg met jou kan Jan-Willem een specifiek lesprogramma maken dat geheel op jouw wensen is afgestemd.

Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op via email of telefoon.